Κατερίνα Νικολάου

Η Κατερίνα είναι founder της blueseize. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο Marketing και έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες, όπως Unilever, Danone and JDE, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Το 2013, ίδρυσε την blueseize, όπου διαχειρίζεται έργα εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα marketing, innovation, customer experience, αλλαγής κουλτούρας, ηγεσίας, workshop design & facilitation κ.α., για μεγάλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει διατελέσει μέλςο της Δ.Ε. του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing για έξι χρόνια, μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Marketing Excellence Awards, μέλος κριτικών επιτροπών βραβείων marketing και είναι μέντορας στο Orange Grove.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MBA) από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και πτυχίου, BSc degree in Business Administration από το Αμερικάνικκο Κολλέγιο της Ελλάδος, Deree College. Είναι πιστοποιημένη executive coach practitioner και customer experience professional.

Όπως δήλωσε και η ίδια:”Είναι η ώρα για τη δημιουργία μίας ισχυρής κοινότητας επαγγελματιών του marketing στη χώρα μας. Μίας κοινότητας που μπορεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει τους marketers σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία, αλλά και να επαναπροσδιορίσει το Marketing, συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας κουλτούρας ανάπτυξης στην οικονομία και την κοινωνία”.