Κική Καραμανλή

Η Κική είναι Partner στη SpengleFox. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο Marketing καταναλωτικών προϊόντων σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες, όπως P&G, Kraft Foods και Elbisco, ενώ έχει δουλέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2008, βρίσκεται στη SpengleFox, όπου διαχειρίζεται έργα εύρεσης και επιλογής υψηλόβαθμων στελεχών, συμβουλευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και ανάπτυξης σε μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη, καθώς και υπηρεσίες Career Transition (Outplacement) σε ένα ευρύ πελατολόγιο πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και πτυχίου BSc degree in Business Administration από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας, Deree College.

Όπως δήλωσε και η ίδια: “Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του Advisory Board του “The Marketing Hub” και ανυπομονώ να συμβάλλω στη δημιουργία μίας ισχυρής κοινότητας μεταξύ των Marketers στη χώρα μας. Μία κοινότητα που θα ενδυναμώσει το ρόλο του marketer στους οργανισμούς, θα ενισχύσει το επαγγελματικό τους προφίλ και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για αποτελεσματική δικτύωση”.