Κωνσταντίνα Ψαρράκου

Η Κωνσταντίνα είναι Γενική Διευθύντρια Marketing & Digital στην εταιρεία Παπαστράτος και μέλος της Ομάδας Διοίκησης της εταιρίας.

Μέλος της οικογένειας Παπαστράτος από το 2005, όπου ξεκίνησε ως Marketing Trainee, εργάστηκε σε εμπορικές θέσεις ευθύνης ως Brand Manager Marlboro, Manager Retail Visibility και Area Manager Field Sales στην κεντρική Ελλάδα, όντως η πρώτη γυναίκα στην εταιρία που ανέλαβε τέτοιο ρόλο στην επαρχία. Το 2013 ανέλαβε Διευθύντρια Marlboro Global Communications στα κεντρικά της PMI στην Λωζάνη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε καθήκοντα Brand Building Manager και ηγήθηκε του επιτυχημένου λανσαρίσματος του IQOS στην Ελλάδα.

Παράλληλα, διατηρεί blog με θεματολογία γύρω από την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση των γυναικών που συνδυάζουν οικογένεια και καριέρα, ενώ το αγαπημένο της απόφθεγμα είναι ότι “Δεν μπορείς να βελτιώσεις ότι δεν μετράς”.

Όπως δήλωσε και η ίδια: “Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι μέλος του Advisory Board του The Marketing Hub. Στόχος μου είναι να καταφέρουμε να φέρουμε σε επαφή τους marketers της Ελλάδας, να ανταλλάξουμε καλές πρακτικές και να δημιουργήσουμε μία κοινότητα δημιουργικότητας και παραγωγής αξίας Λένε ότι το καλό marketing κάνει την εταιρία να αισθάνεται έξυπνη, αλλά το πραγματικά εξαιρετικό marketing κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται έξυπνος. Στο τέλος την ημέρας δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς ότι είναι ένα brand, αλλά τι λένε οι καταναλωτές μεταξύ τους”.