Μάρκος Φραγκουλόπουλος

Ο Μάρκος είναι Ηead of Corporate Marketing του Ομίλου Interamerican, έχοντας συμπληρωματικά στην ευθύνη του τομείς όπως το πρόγραμμα καινοτομίας Imagine του οργανισμού, καθώς και την ανάπτυξη strategic partnerships στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στο marketing έχει βρεθεί σε κορυφαίες θέσεις marketing κυρίως στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενώ για 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και αργότερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Αμοιβαίων Κεφαλαίων Intertrust.

Για εννέα έτη υπήρξε εκλεγμένος Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Marketing (ΕΜC).

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με μεταπτυχιακούς τίτλους MΒΑs από το Executives MBA της ΑΣΟΕΕ και το INSEAD της Γαλλίας.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Οι σεισμικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης, φέρνουν το Marketing στην κορυφή των εξελίξεων στον επιχειρηματικό κόσμο τόσο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Το The Marketing Hub αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία ώστε να αναδειχθεί ξανά η στρατηγική σημασία του marketing στην ανάπτυξη της οικονομίας και παράλληλα οι επαγγελματίες του marketing να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν, σε κάθε βήμα της καριέρας τους, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στις επιχειρήσεις τους».