Νίκος Βαρβαδούκας

Ο Νίκος πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του VP Brand & Customer στο Public Group. Τα τελευταία 5 χρόνια κατείχε τον ρόλο του Chief Omnichannel Officer στην αλυσίδα αθλητικών Cosmos Sport, Sneaker10, SLAMDUNK, Sportsfactory και Non Executive Director/Investor σε δυναμικά Digital & Logistics Scale Ups όπως Convert Group, Douleutaras.gr, e – Commerce Logistics κ.α. Είναι ιδρυτικό μέλος του GRECA (Greek e – Commerce Association) από το 2012 τον οποίο υπηρέτησε και ως μέλος του ΔΣ, και συχνά μέλος σε κριτικές επιτροπές βραβείων Customer Experience, Πωλήσεων και eCommerce. 

Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος marketing & e – commerce σε κορυφαίες εταιρίες λιανικής, όπως το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την DIAGEO, ενώ έχει διατελέσει CMO στα Public, Commercial Director στην Apivita και σύμβουλος στην Παπαστράτος, Philip Morris International (iQOS).  

Όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Είναι η στιγμή να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος των σύγχρονων marketers & το “The Marketing Hub” μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτή τη διαμόρφωση”.