Πάνω από 100 προγράμματα εκπαίδευσης από τον κορυφαίο οργανισμό CIM

Chartered Institute of Marketing (CIM) training courses

Το The Marketing Hub σε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς marketing του κόσμου, το Chartered Institute of Marketing (CIΜ), προσφέρει στα μέλη του όλο το φάσμα της εκπαίδευσης marketing του Βρετανικού Οργανισμού με μία σημαντική έκπτωση 10%.

Η θεματολογία των προγραμμάτων καλύπτει όλους τους σύγχρονους τομείς του marketing, όπως για παράδειγμα Digital Marketing, Branding, Content Marketing και Copywriting, Customer Experience κλπ. Πάνω από 100 διαφορετικά υψηλής ποιότητας marketing training courses είναι στη διάθεση των μελών μας με αντίστοιχα προνόμια. Σημειώνεται ότι τα virtual training programs είναι ζωντανά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τον εισηγητή.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης σε προνομιακή τιμή

Έκπτωση 10% για τα μέλη του The Marketing Hub.

Σε ποιους απευθύνονται

Μόνο στα μέλη του The Marketing Hub.

Κάθε webinar ή online ή face to face πρόγραμμα του Chartered Institute of Marketing (CIM) προσφέρεται σε 3 επίπεδα, principles, intermediate και advance. Συνεπώς, καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αναγκών ανάλογα με τη γνώση, εμπειρία και την επιθυμία των ανθρώπων του marketing, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα τους, ως ηγέτες της ανάπτυξης κάθε επιχείρησης.

H διαδικασία

Εάν είστε ήδη μέλος του The Marketing Hub, εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας email στο members@themarketinghub.org, προκειμένου να σας στείλουμε αναλυτικές πληροφορίες για τον ειδικό κωδικό πρόσβασης στα προγράμματα εκπαίδευσης του Chartered Institute of Marketing.

Εάν δεν είστε ήδη μέλος του The Marketing Hub, θα πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος και στη συνέχεια να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, στέλνοντας email στο members@themarketinghub.org.

Τι λαμβάνετε από το CIM

Τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος από το Chartered Institute of Marketing (CIM) την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δηλώνοντας αφενός την εξειδίκευση σας σε έναν τομέα του marketing, αφετέρου τη δέσμευση σας για τη συνεχή ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Επίσης, το Chartered Institute of Marketing σας αποστέλλει και ένα ειδικό digital badge μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ποιο είναι το Chartered Institute of Marketing;

Το Chartered Institute of Marketing (CIM) της Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκε το 1911. Για περισσότερα από 100 χρόνια, το CIM υποστηρίζει τον τομέα του marketing παγκοσμίως. Με πάνω από 20.000 μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες, το CIM προσπαθεί οι ηγέτες των επιχειρήσεων και οι διαμορφωτές κοινής γνώμης να αναγνωρίσουν τη θετική συμβολή που μπορεί να έχει το επαγγελματικό marketing στις μάρκες τους, την οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία. Το CIM υποστηρίζει, αναπτύσσει και εκπροσωπεί τους marketers, τους οργανισμούς και το επάγγελμα του marketer σε ολόκληρο τον κόσμο. Το διαφοροποιημένο εύρος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων που προσφέρει, παρέχουν τη δυνατότητα στους σύγχρονους marketers να πετύχουν στον ρόλο τους και τις επιχειρήσεις του να προοδεύσουν μακροπρόθεσμα.