Πρωτοβουλίες που προσφέρουν αξία στους marketers, τα brands και την κοινωνία.

Όλες οι πρωτοβουλίες του The Marketing Hub έχουν τρεις διακριτούς στόχους. Να φέρουν κοντά όλους τους επαγγελματίες του marketing, να τους προσφέρουν την πιο σύγχρονη και πρακτική γνώση σε κάθε σημαντικό τομέα της δουλειάς τους στο χώρο του marketing και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να χτίσουν νέες ικανότητες μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης από υψηλού κύρους οργανισμούς κυρίως από το εξωτερικό. Μέσα από τις σημερινές αλλά και μελλοντικές δράσεις του The Marketing Hub επιθυμούμε αφενός να αναδείξουμε την ιδιαίτερα σημαντική αξία του marketing για κάθε άνθρωπο, κάθε επιχείρηση και για την πρόοδο της κοινωνίας, αφετέρου να βοηθήσουμε τους marketers να αναπτύξουν την καριέρα τους επιτυγχάνοντας τους στόχους των μαρκών που αντιπροσωπεύουν.

The Marketing Hub Initiatives

Marketing Talks

Το Marketing Talks είναι μία εξαιρετική πετυχημένη inclusive σειρά από εκπομπές στο κανάλι μας στο Facebook μία φορά περίπου τον μήνα.

Mentoring Program

Το πρόγραμμα Mentoring του The Marketing Hub συνδέει νέους marketers με έμπειρα υψηλόβαθμα στελέχη του marketing.

Marketing Pulse

Το Marketing Pulse αποτελεί την ετήσια έρευνα του "The Marketing Hub" μεταξύ των senior executives του marketing της χώρας μας.

Marketing Days

Το "The Marketing Hub" διοργανώνει σε συνεργασία με ισχυρά brands virtual tours για φοιτητές στα τμήματα marketing των αντιστοίχων εταιριών.

Marketing Leaders Club

Αφορά υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών που ηγούνται τμημάτων marketing και διαχειρίζονται τα αντίστοιχα marketing budgets

Get Together

Social event αποκλειστικά για τα μέλη και τους φίλους του "The Marketing Hub".

CIM Marketing Training Courses

Πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε πάνω από 100 κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα marketing του Βρετανικού Οργανισμού CIM. Μία μοναδική δυνατότητα για τα μέλη του The Marketing Hub.

Content Marketing Episodes

Πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε πρακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα στο Content Marketing από το Content Marketing World Europe 365.

"The Marketing Hub Review"

Το The Marketing Hub Review είναι το e - newsletter του οργανισμού, μία σύγχρονη έκδοση που λαμβάνουν αποκλειστικά τα μέλη μας.

JOIN US

Γίνε σήμερα μέλος και αξιοποίησε όλες τις πρωτοβουλίες του The Marketing Hub.