Χτίστε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας στο σύγχρονο Marketing.

“Connect – Learn – Grow” αυτή είναι η φιλοσοφία με τρεις λέξεις του The Marketing Hub. Η διασύνδεση όλων των επαγγελματιών του marketing, η προσφορά μοναδικής γνώσης σε αυτούς καθώς και εξαιρετικών ευκαιριών ανάπτυξης των ικανοτήτων τους και της καριέρας τους.

Το The Marketing Hub συνεργάζεται με υψηλής αξιοπιστίας οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας στους marketers της χώρας μας ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλους τους τομείς αιχμής του marketing. Γίνε και εσύ σήμερα μέλος στο The Marketing Hub και αξιοποίησε τα παρακάτω προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης.

Ανάπτυξε την καριέρα σου στο Marketing

CIM Marketing Training courses

Πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε πάνω από 100 κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα marketing του βρετανικού οργανισμού CIM. Μία μοναδική δυνατότητα για τα μέλη του The Marketing Hub. 

Content Marketing World episodes

Πρόσβαση με προνομιακούς όρους σε πρακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα αποκλειστικά στο Content Marketing από το “Content Marketing World Europe 365”. 

The Marketing Hub Webinars

Εκπαιδευτικά προγράμματα, webinars, με πρακτικό χαρακτήρα πάνω σε σύγχρονους τομείς του marketing από Experts, συνεργάτες του The Marketing Hub στην Ελληνική αγορά.