Παρουσίαση του the marketing pulse 2024 στους marketing leaders

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 το The Marketing Hub παρουσίασε για 3η συνεχόμενη χρονιά τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας Marketing Pulse σε ένα φυσικό event που έλαβε χώρα στο Innovation Hub της Interamerican.

Η έρευνα συγκέντρωσε τις απόψεις 160 marketing leaders από κάθε τομέα της Ελληνικής οικονομίας, καταγράφοντας συστηματικά τα πραγματικά δεδομένα, τις τελευταίες εξελίξεις και τις δυναμικές που αναπτύσσονται στο χώρο του marketing στη χώρα μας .
Στην εκδήλωση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη (marketing directors, marketing managers, heads of marketing κλπ ) από όλους τους τομείς του marketing και από εταιρίες διαφορετικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν τα ευρήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους.
Στην αρχή της εκδήλωσης, μίλησε ο δρ. Θεόδωρος Λάππας, Head of Data Science της Satalia/VML, ο οποίος ανέδειξε σημαντικά insights που αφορούν στην τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές ανάπτυξης που αυτή μπορεί να προσφέρει τόσο στις εταιρίες όσο και στους marketing leaders.

Στη συνέχεια, η κ. Μέλπω Γκόφα, Head of Planning στη SohoSquare και η κ. Λιάνα Μάτση, Research Partner της Nous Everyday Learning, παρουσίασαν τα ευρήματα της ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας του Marketing Pulse 2024. Εστίασαν στα κύρια συμπεράσματα που προέκυψαν, τα οποία έδωσαν απαντήσεις σε μία σειρά κρίσιμων ερωτημάτων για κάθε ηγέτη του marketing.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Panel Discussion που συντόνισε η Κατερίνα Νικολάου, Founding Member του The Marketing Hub, με ομιλητές τον κ. Μιχάλη Βλασταράκη, Group Chief Marketing Officer της Eurobank, τον κ. Διονύση Τσίτο, Managing Director της Volton Ελληνική Ενεργειακή, την κ. Κωνσταντίνα Ψαρράκου, Director Smoke Free Products της Papastratos και τον κ. Μάρκο Φραγκουλόπουλο, Corporate Relations & Partnerships Leader της Interamerican.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διαφορετικές τοποθετήσεις και προσεγγίσεις σε τομείς που ανέδειξε η έρευνα και οι οποίοι είναι κρίσιμοι για το έργο και την επίτευξη των στόχων των marketing leaders. Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο event αφορούσαν στο ρόλος του marketer τα επόμενα χρόνι, πώς θα διαμορφωθούν οι τεχνολογίες marketing στο μέλλον, πώς μπορούν οι εταιρίες να προετοιμαστούν καλύτερα και ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις για έναν marketer το 2024;
Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Marketing Pulse 2024

Το event απέσπασε θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες marketing leaders για την άριστη οργάνωσή του και τα ενδιαφέροντα insights που παρουσιάστηκαν, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα για ενεργό διάλογο και networking.
Το feedback που λάβαμε αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών και ενθαρρύνει την ομάδα μας να συνεχίσει να διοργανώνει υψηλής ποιότητα εκδηλώσεις στο μέλλον!

Τελευταία Άρθρα